شربت کاراملی

مواد لازم
شکر یک کیلو
آب ۵۰۰ سی سی
نعناع تازه ۲۰۰ گرم
سرکه سفید یک پیمانه
چگونگی تهیه
ابتدا نیمی از شکر را کارامل کرده سپس آب را اضافه می کنیم کمی که جوش خورد باقیمانده شکر را اضافه کرده تا مجددا” کمی بجوشد حال نعناع تازه را در آن می ریزیم تا عطر و طعم آن بخورد شربت برود در آخر هم سرکه را اضافه می کنیم باز می جوشانیم تست می کنیم تا مزه آن طبق دلخواه و ذائقه باشد سپس از صافی رد می کنیم و پس از خنک شدن در شیشه ای تمیز ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*