پنير و منگو

واد لازم
سفيده تخم مرغ ۳ عدد
قهوه فرانسه ۲ قاشق غذا خوري
شکر ۱۰۰ گرم
خامه ۱۰۰ گرم
شکلات ۵۰ گرم
منگو ۱ عدد
پنير ۱۵۰ گرم
آب جوش يا شير ۲ قاشق غذاخوري
چگونگی تهیه
ابتدا شکر و سفيده را مي زنيم که کاملاً شکر در در سفيده حل شده و غلظت پيدا کند. ۲ قاشق شير داغ را با قهوه مخلوط کرده حل مي کنيم سپس شکلات را افزوده و به صورت بن ماري شکلات آب شود. خامه و پنير را با هم مي زنيم سپس شکلات را اضافه کرده در آخر سفيده را هم اضافه مي کنيم. برش هاي منگو را در آن ريخته در ظرف مخصوص دسر ريخته به مدت ۴ ساعت در يخچال قرار داده تا کاملاً مايع بسته شود. سپس با شکلات و منگو تزئين مي کنيم . مي توان در کنار دسر از ژله نيز استفاده کرد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*